Service

 

Signature Wegmarkering weet dat de klant tegenwoordig een compleet pakket aan diensten verwacht. Signature Wegmarkering wil meerwaarde creĆ«ren door adviezen te geven maar vooral ook mee te denken met haar klanten.

 

 

Lees meer: Service

 Historie

 

Signature Wegmarkering bv heeft een rijke historie. In de jaren zestig van de vorige eeuw werden de wegenverven voor het eerst ontwikkeld en geproduceerd in Wapenveld, toen nog onder de naam Sikkens Smits. In de jaren zeventig werd Sikkens Smits opgenomen in de AKZO-groep.In de jaren negentig is Akzo gefuseerd met het Noorse concern Nobel en ging verder onder de naam AkzoNobel. In 2002 heeft AkzoNobel besloten om de productgroep wegenverven te verkopen aan de Franse Signature groep.

 

 

Lees meer: Historie

Wie zijn wij?

Wij zijn een wegenverfbedrijf in het midden van Nederland. Al meer dan 40 jaar ontwikkelen, produceren en verkopen wij hoog kwalitatieve wegenverven.

Onze klanten zijn professionele wegenverfapplicateurs die onze producten met grote zorgvuldigheid aanbrengen op elk type wegdek met als hoofddoel de verkeersveiligheid te vergroten.  

Onze producten zorgen voor tevreden opdrachtgevers! Wij streven naar 100% tevreden klanten. 

 

 

Lees meer: Wie zijn wij?